Nincs engedélyezve a javascript.

Bookfriends törzsvásárlói program

Általános feltételek

Fontos számunkra, hogy a bookfriends.hu oldalon vásárlók elégedettségét növeljük. Ennek érdekében törzsvásárlói pontgyűjtő programot alakítottunk ki, az alábbi feltételekkel.

A Bookfriends törzsvásárlói programban kizárólag regisztrált felhasználók vehetnek részt.
A törzsvásárlói rendszer bejelentkezés után a weboldalon található személyes felhasználói profilból érhető el a PONTJAIM menüpont alatt.

A menüpontban nyomon követhetők a pontokért beváltható ajánlatok és az aktuális pontegyenleg.

bookfriends_pontjaim.png

pontgyűjtés

A Bookfriends törzsvásárlói programjának keretében a weboldalon bármely termék megvásárlása esetén, a vásárlás teljesítését követő legkésőbb 2 munkanapon belül pontokat írunk jóvá a regisztrált fiókban található virtuális pontgyűjtő számlán.

Minden 100 forint 1 pontnak megfelelő értékkel bír.

A vásárlásokért járó pontok számításának alapját kizárólag a bookfriends.hu oldalon megvásárolt termékek képezik.

A pontok jóváírása automatikusan történik. A törzsvásárlói pontokat csak a fiókhoz tartozó regisztrált személy használhatja fel, másra át nem ruházható.
A pontoknak első elévülési ideje leghamarabb 2023. december 31. 2024. január 1-től a pontgyűjtés automatikusan újraindul regisztrált vásárlóink fiókjában. Az adott évben gyűjtött, fel nem használt pontok tárgyév december 31-én éjfélkor elvesznek.

pontbeváltás

Amennyiben elegendő mennyiségű pont gyűlik össze a virtuális számlán, lehetőség van a pontok meghatározott kuponokra, ajándékokra való beváltására. Az aktuális, pontokért beváltható ajánlatok a PONTJAIM menüpontban érhetők el.

A kuponok felhasználására vonatkozó feltételek az alábbiak:

  • A megvásárolt kuponok kizárólag egy alkalommal jogosítanak fel kedvezményre.
  • Egy megrendelés alkalmával egyszerre egy kupon váltható be.
  • A pontokért vásárolt kuponokat kizárólag a bookfriends.hu oldalon regisztrált és bejelentkezett felhasználók válthatják be.
  • A pontokért beváltott kuponok lejárati ideje a kupon kiállításától számított 180 nap.


MEGNÉZEM A PONTJAIMAT